Een groot vijverproject

tuinprojecten

Project Details

De opdrachtgever van dit project had besloten om zijn vijver grondig aan te pakken. De bestaande vijver was vol met riet gegroeid, wat zorgde voor wortelschade aan de vijverfolie en een dichtgegroeid geheel waar weinig leven in was te zien. De visie van de opdrachtgever is om een natuurlijke vijver te creeren waarbij plaats is voor zowel diverse flora en fauna, als ook voor de mens zelf. Dit laatste door middel van een verhoogd terras achter een damwand aan het water. Dit project wordt naar wens van de opdrachtgever in fases uitgevoerd. Inmiddels is de oude vijver verder uitgegraven, is er nieuwe vijverfolie gelegd, is er nieuwe vijverbeplanting aangebracht en zijn alle voorbereidingen getroffen wat betreft het terrasgedeelte met damwand. Houdt u ook voor dit project de site in de gaten! Bij verdere ontwikkelingen zullen de foto’s spoedig in dit album geplaatst worden!

This slideshow requires JavaScript.