Over Willemse Hoveniers

Bel ons vrijblijvend: +316 23885012

U wilt iets nieuws in uw tuin of misschien wel een gehele nieuwe tuin maar weet niet hoe te beginnen? Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Op afspraak wordt er in een persoonlijk gesprek met u als opdrachtgever gekeken naar uw wensen en eisen die u stelt aan uw (nieuwe) tuin. Alle punten die in het gesprek naar voren komen zullen meegenomen worden in het maken van het uiteindelijke ontwerp. Op deze manier proberen wij een ontwerp geheel naar uw smaak en wensen te maken.

Ook zullen er tijdens deze ontmoeting enkele foto’s gemaakt worden van de bestaande situatie en zullen (indien er geen bouwtekening aanwezig is) de maten van de tuin worden opgenomen om een passend ontwerp te kunnen maken.

Nadat het ontwerp gemaakt is zal het in een wederom persoonlijk gesprek worden toegelicht zodat u een duidelijk beeld krijgt bij de ideeen voor uw tuin. Indien u enthousiast bent geworden en u uw goedkeuring geeft aan het ontwerp, zal er overgegaan worden op een calculatie van het ontwerp en wordt u een passende offerte thuis toegestuurd.

Na goedkeuring zal vervolgens de daadwerkelijke aanleg gaan beginnen.

  1. U wilt iets nieuws in uw tuin / U wilt een geheel nieuwe tuin.
  2. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  3. We bespreken uw wensen en eisen.
  4. We nemen foto’s en verzamelen gegevens van de tuin.
  5. We maken een ontwerp en bespreken dat vervolgens met u.
  6. We realiseren het ontwerp in uw tuin.

 

This slideshow requires JavaScript.